Over JTB

JTB begon als Japan Tourist Bureau in het jaar 1912 om buitenlandse toeristen naar Japan te krijgen. Toen kleinschalig, maar tegenwoordig is de JTB Group een wereldwijd opererend concern met zo’n 28.000 werknemers in 196 aparte bedrijven. In Japan zelf hebben we 885 verkoopafdelingen en 136 in 32 andere landen. De JTB Group is actief in vele bedrijfstakken, zoals de reiswereld, logistiek, vastgoed en verzekeringen. Van bijvoorbeeld alle reizen en/of vakanties die in Japan door buitenlanders ondernomen worden, wordt 52% door JTB op de voor- of achtergrond gerealiseerd. Qua wereldwijde omzet gezien zit JTB al jaren in de TOP 5 van wereldspelers zoals TUI, Carlson Wagonlit, Thomas Cook en American Express.

In januari 2011 heeft de JTB Group de vestiging en activiteiten van JALPAK Amsterdam overgenomen. Daarmee kwam ook de Outbound-afdeling Japantours onder de vleugels van de JTB group. In 2014 is Japantours verder gegaan onder de JTB Japanspecialist.

Japanspecialist

Japanspecialist is dé afdeling binnen JTB Amsterdam die zich uitsluitend richt op de Nederlandse klanten die graag een onvergetelijke reis naar Japan willen ondernemen. Wilt u de reis van uw leven maken? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende mogelijkheden hiertoe: bijv. individuele reizen die wij ook op maat kunnen maken en groepsreizen staan bij ons ook op het programma. Tevens verzorgen wij (Westerse) hotels, Japanse accommodaties, vliegtickets, excursies, de Japan Rail Pass en eventuele tickets.

Japanspecialist is een kleine afdeling, maar met persoonlijke aandacht bij het samenstellen van uw Japanreis. Altijd dezelfde contactpersoon die u helpt met uw reis, van A tot Z.

Locatie JTB kantoor
Eurocenter II
Barbara Strozzilaan 384,
1083 HN AMSTERDAM
11e verdieping

TEL: 020-570-9810
Email: informatie_nl@jtb-europe.com

Openingstijden
Maandag – Vrijdag : 09:00-17:30
Gesloten op feestdagen en in het weekend.

Betaalgegevens
Travel Plaza Netherlands B.V.
Bank: ABN AMRO Bank
IBAN: NL87ABNA0491796366
BIC/Swift: ABNANL2A
KvK: 33249941
VAT: NL802083948B01

Bezoekers zijn welkom op afspraak
Wilt u langskomen om een Japanreis te bespreken? Dit is alleen mogelijk op afspraak.
Afspraken helaas niet mogelijk tussen 20 november t/m eind januari i.v.m interne verbouwing.

Komt u voor een Japan Rail Pass?
Maakt u dan s.v.p. gebruik van het desbetreffende bestelformulier waarin u kunt aangeven wanneer en hoe laat u langs wilt komen.
Het is niet mogelijk om de JRP-voucher ter plekke aan te schaffen.

Komt u met de auto?
Op de begane grond is een Q-park. Daar kunt u parkeren als ook bij het Amstelpark (naast de Europa Boulevard) dat iets goedkoper is.
Trein?
Station Amsterdam RAI ligt naast de deur (3 min. loopafstand).