Altijd al naar Japan gewild? Weinig tijd te besteden? Dan is dit de ultieme individuele reis! Japan Modern en Traditioneel neemt je mee naar de hoogtepunten van Japan. Eerst bezoek je wereldstad Tokyo: er is er werkelijk van alles te beleven. Na Tokyo ga je door naar Hakone. Bij dit heetwaterbron (onsen) paradijs verblijf je traditionele stijl in een Japans hotel (ryokan). Vanaf Hakone heb je ook een prachtig uitzicht op de beroemde vulkaan Fuji en bezoek je het Hakone National Park. Na dit tweedaagse bezoek ga je door naar Kyoto – het culturele centrum van Japan – waar je de meest prachtige tempels, schrijnen en tuinen kunt vinden!

Klik hier voor een impressie!

Dag 1 : Tokyo

Aankomst op Narita International Airport. Met de shuttlebus ga je door naar het hotel of de dichtstbijzijnde locatie.

Dag 2 : Tokyo

Ontdek de prachtige dingen die Tokyo te bieden heeft: Tokyo Tower, de Senso-ji-tempel, de Keizerlijke Tuinen en de brug naar het Paleis, trendy wijk Ginza of het knettergekke Shibuya met het drukste voetgangersoversteek punt ter wereld. Bezoek de markt rond Ueno station of vergaap je in “Electric-Manga Town” Akihabara. Eet de beste sushi rond de Tsukiji Vismarkt of ga (in het voorjaar / zomerseizoen) naar een van de vele matsuri en hanabi (straatfeesten en vuurwerkshows).

Dag 3 : Tokyo

Ook deze dag kun je gebruiken om Tokyo verder te bezichtigen of kun je een bezoek brengen aan Kamakura of Nikko. Bezoek de prachtige tempels en shinto-schrijnen, het mausoleum van Tokugawa Ieyasu en de schitterende bossen en natuur eromheen.

Dag 4 : Tokyo

Laatste dag in Tokyo.

Dag 5 : Hakone

Met de bij deze reis geleverde Hakone Free Pass reis je vanaf Shinjuku Station naar Odawara Station. De Hakone Free Pass geeft toegang tot bijna al het transport (treinen en bussen, maar niet de ‘Romance Car’) in de ‘Hakone Free Area’, maar ook tot geselecteerde toeristenattracties. Zo kun je met de pas ook gebruik maken van de kabelbaan en de boot die over Lake Ashi gaat.
Je kunt natuurlijk deze dag ook gebruiken om lekker te relaxen in de Japanse ryokan of in een van de heetwaterbronnen (onsen).

Dag 6 : Hakone

De Hakone Free Pass is nog steeds geldig, dus je kunt nog zoveel reizen in dit gebied als jezelf wilt. Natuurlijk kun je ook lekker relaxen in een van de vele onsen.

Dag 7 : Kyoto

Wij zorgen ervoor dat je bij je reispakket een ticket hebt voor de shinkansen (hogesnelheidstrein) van Odawara naar Kyoto. Dit duurt ongeveer twee a drie uur. Je verblijft drie nachten in Kyoto, maar zelfs een verblijf van een week in Kyoto is bij lange na niet lang genoeg om alles te zien en te beleven van wat deze prachtige oude hoofdstad te bieden heeft. Er zijn ontelbare tempels, schrijnen, tuinen en musea.

Dag 8 : Kyoto

Dwaal op deze vrije dag eens door de oostzijde van Kyoto. Alles is daar al wandelend te bezichtigen en Het Pad der Filosofen leidt je langs de meeste tempels die in dit gebied gelegen zijn. Veel van deze tempels zijn tegen heuvels aangelegen zoals de zeer bekende Kiyomizu-dera en het Zilveren Paviljoen (Ginkakuji).

Dag 9 : Kyoto

Bezoek op deze dag eens Nara. Deze prachtige stad heeft de naast grootste boeddha ter wereld ook het Nara Park waar naast vrijlopende herten ook veel tempels en tuinen te bezichtigen zijn. Deze dag is bij uitstek geschikt om de drukte van de grote steden te ontvluchten en te genieten van natuur en cultuur in één stad.

Dag 10 : Vertrek

Reis met de shuttlebus vanaf Kyoto Station met gemak naar Kansai International Airport.

Inclusief
4 nachten Tokyo (ontbijt), 2 nachten Hakone (Japanse stijl + ontbijt + diner), 3 nachten Kyoto (ontbijt)
Airport Transfer Busticket Narita International Airport – Tokyo (naar hotel Tokyo of dichtsbijzijnde halte)
Airport Transfer Busticket Kyoto – Kansai International Airport (vanaf hotel of Kyoto Station)
Hakone Free Pass (3 dagen)
Shinkansen-ticket van Odawara naar Kyoto (gereserveerde plaats, 2e klasse)

Exclusief
Vliegtickets
(reis) verzekeringen
Overig transport
Entreegelden
Overige maaltijden en consumpties
Overige persoonlijke uitgaven

Prijs
*** 1155 EUR pp
***/**** 1439 EUR pp
****/****** 1699 EUR pp
* Prijs is berekend op basis van de huidige JPY-EUR wisselkoers en is onder voorbehoud. Prijzen zijn gebaseerd op Twin Room. Voor Single Room geldt een toeslag.

Wij kunnen excursies in en rondom Kyoto en Tokyo verzorgen.

En natuurlijk kunnen wij deze reis voor je uitbreiden. Wil je na Kyoto misschien verder richting Hiroshima, naar Fukuoka en Nagasaki? Of ga je misschien liever naar het noorden of naar de Japanse Alpen? Er is nog heel veel te bewonderen in Japan. Vraag een uitbreiding aan d.m.v het sturen van een email naar ons of geef het aan op ons boekingsformulier!