Groepsreizen

Onze groepsreizen zijn speciaal voor de avontuurlijke reiziger die het toch fijn vindt als een reis tot in de puntjes uitgestippeld is. Plannen hoe u van A naar B komt,  zorgen over waar u die avond zal dineren of over het bemachtigen van entree tickets in een onbekende taal is verleden tijd! Neem plaats in de comfortabele tourbus en geniet van het Japanse landschap terwijl er in de tussentijd alles voor u wordt geregeld.

De met-liefde-uitgestippelde routes zijn uniek en flexibel; zo komt u met de bus makkelijk bij authentieke dorpjes, moeilijk te bereiken gebieden en adembenemende uitzichten. Naast de highlights bezoekt u ook de verborgen schatten van Japan! Heeft u alleen interesse in een gedeelte van de groepsreis dan is het ook mogelijk om alleen de stukken bij te wonen wat u interessant lijkt.

Samen met een tweetalige reisleider (Engels/Spaans) en een internationaal reisgezelschap zult u zich geen dag vervelen. Elke dag is gevuld met leuke activiteiten bestaande uit interessante bezienswaardigheden, excursies en uiteraard met heerlijke lunches en/of diners.

Kortingen voor unieke reisgezelschappen! Kinderen, 65+’ers, herhalers of honeymooners krijgen korting.

Plan uw reis gerust, want wij garanderen 100% vertrek! Bekijk gauw onze routes. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen.

aomori-hirosaki-castle

Discover Japan

13 Dagen vanaf 3450 EUR p.p.

Mt.Fuji

Centraal Japan

8 Dagen vanaf 2065 EUR p.p.

tokyo-shirine-2

Highlights van Japan

9 Dagen vanaf 1850 EUR p.p.
Let op! bij deze groepsreis gelden speciale voorwaarden en reist u per openbaar vervoer, i.p.v. tourbus

Maiko in Gion

Modern en Traditioneel Japan

9 Dagen vanaf 2195 EUR p.p.

tochigi_nikko_toshogu_shrine

Wonderen van Japan

11 Dagen vanaf 2805 EUR p.p.

Himeji castle

Ontdek Japan Compleet

15 Dagen vanaf 4270 EUR p.p.

Hokkaido in summer

Schatten van Noord-Japan

10 Dagen vanaf 2865 EUR p.p.