Magome

A slider with the ID of 2020-04-05-19-37-09 doesn't exist.

About Magome

Magome ligt in de Kiso Vallei in de provincie van Gifu. Het is een postdorpje, en is de 43ste van de 69 tussenstops op de Nakasendō, een belangrijke route die Tokyo met Kyoto verbond in de Edo periode.

Het dorp is goed hersteld en onderhouden: de hoofdweg is een brede met stenenbelegde wandelpad omringd met planten. Magome’s zorgvuldige behoud en verfraaiing staat in sterk contrast met de ruige authenticiteit van naburig dorpje Tsumago. De twee dorpjes zijn verbonden door het Magome-Tsumago paadje, een weg die deel uitmaakt van de Nakasendo.

  • Honjin/Toson Memorial Museum
  • Edo-stijl gebouwen in het dorp
  • De goed onderhouden weg van de Nakasendo route die Tokyo met Kyoto verbond tijdens de Edo periode

De meest beroemde inwoner was de schrijver Shimazaki Toson. Geboren in Magome in 1872, Toson wordt beschouwd als een belangrijk figuur in de Japanse literatuur. Zijn boek Yoakemae (Voor zonsopgang) beschrijft het leven in de regio in de beginjaren van de Meiji Restoratie periode. De meest gequote zin is : ‘Het geheel van Kisoji ligt in de bergen’.

Praktische informatie:

  • Van Tokyo Station naar Nagoya Station met de JR Tokaido Shinkansen trein, dan vanaf Nagoya naar Nakatsugawa Station met de JR Chuo ‘Shinano’ trein (limited expres), en uiteindelijk met de bus naar Magome (3 uur 30 minuten)
  • De wandelroute tussen Magome en Tsumago (de Magome-Tsumago trail) kunnen wij aanraden

Our packages includes Magome

nagano-kiso

Tsumago en Magome Dagexcursie

Wandel door de straatjes van handelsposten Tsumago en Magome in het gezelschap van een Engelssprekende gids.

 

 

hyogo-himeji-castle-JNTO

Lente in Japan

Geniet van zachte temperaturen en roze bloesem

De lente is een van de meest gunstige momenten om Japan te verkennen. Van eind maart tot begin / half april staat de iconische […]

x Logo: Shield
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield