Kagoshima

About Kagoshima

Kagoshima is een kasteelplaats daterend uit de 14de eeuw. Er zijn veel historische bezienswaardigheden die geassocieerd worden met de Meiji Restoratie, een periode toen politieke hervormingen werden ondernomen om het land te transformeren van een feodale samenleving naar een moderne natie. De vulkaan van Sakura-jima Eiland, waar een stijgende rookpluim soms gezien wordt, is een symbool van Kagoshima. De vulkaan rijst uit de zee ongeveer 4 kilometer van het centrum van de stad vandaan. Het is de plaats geweest van herhaaldelijke uitbarstingen in het verleden, en is een van de meest beroemde actieve vulkanen in de wereld.

  • De actieve vulkaan Sakura-jima
  • Hiken in Kirishima’s actieve vulkaan gebied, met zijn hooglanden, vulkaanmeren en heetwaterbronnen

Praktische informatie

  • Vanaf Haneda Airport, Tokyo, naar Kagoshima Airport, en vanaf het vliegveld naar JR Kagoshima Chuo Station met de bus (2 uur)
  • Met de trein vanaf Tokyo naar Hakata Station (JR Tokaido-Sanyo Shinkansen Line), dan vanaf Hakata naar Shin-Yatsushiro Station (JR Kagoshima Line-limited express), en naar Kagoshima chuo Station (JR Tsubame Shinkansen) (7 uur 30 minuten)
  • Vanaf Itami Airport (Osaka) of Kansai Internation Airport (Osaka) naar Kagoshima Airport, en van het vliegveld naar JR Kagoshima Chuo Station met de bus (1 uur 30 minuten)
  • Van Shin-Osaka Station naar Hakata Station met de trein (Shinkansen), dan vanaf Hakata naar Shin-Yatsushiro Station (JR Kagoshima Line-limited express), en naar Kagoshima chuo Station (JR Tsubame Shinkansen) (5 uur)

Our packages includes Kagoshima

kumamoto-mt-aso-4

Kyushu en Yakushima

Verken het land van vulkanen en onsen

Kyushu is het eiland wat ten zuidwesten van het Japanse hoofdeiland is gelegen. Fukuoka ligt in het noorden en is de plaats waar u […]

x Logo: Shield
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield