Beppu

About Beppu

Beppu ligt in de provincie Oita op het eiland van Kyushu. Beppu is een van Japan’s meest beroemde heetwaterbron locaties. Er komt hier het meeste warm water uit de grond dan in de andere spa locaties in Japan.

Beppu ligt vlak bij de kust en wordt gevlankt door gebergte.  Om deze reden heeft Beppu zich langs de kust ontwikkeld. Alhoewel het plaatsje niet groot is, is het wel uitgestrekt. De meeste van de beroemde heetwaterbronnen (onsen) , en toeristen attracties zoals de  Jigoku (hel) waterbronnen, liggen in het Kannawa district. Dit district is aan de andere kant van de stad vanaf het treinstation.

Omdat het reizen naar de verschillende  attracties in deze stad veel tijd kost, verblijven de bezoekers van deze stad vaak dichtbij de onsengebieden; veel onsens zijn tot laat in de avond open.

  • Heetwaterbronnen (onsen)
  • Umitamago Aquarium
  • Takasaki Monkey Park
  • Vanaf Tokyo, vliegen naar Oita en met de Airport Bus service naar Beppu
  • Vanaf Osaka of Kyoto, de hogesnelheidstrein (shinkansen) richting Kokura en dan de lokale express trein naar Beppu
  • Vanaf Fukuoka, de sneltrein naar Beppu

Our packages includes Beppu

kagoshima-mt-kaimondake

Kyushu met de Auto

Kyushu met de Auto begint met aankomst op Fukuoka. Daar haal je op dag drie de huurauto op en begin je een fantastische reis over het ruwe eiland Kyushu, het […]

kumamoto-mt-aso-4

Kyushu

Kyushu is het eiland wat zuidwest van het Japanse hoofdeiland is gelegen. Fukuoka ligt in het noorden en is de plaats waar je aankomt met de trein of het vliegtuig. […]