Groepsreizen

Groepsreizen

GROEPSREIZEN

   Onze groepsreizen zijn uniek en zijn speciaal gemaakt voor de avontuurlijke reiziger die het toch fijn vindt als een reis bijna helemaal tot in de puntjes uitgestippeld is. Uitplannen hoe je van bestemming A naar B komt, waar je die avond zal dineren of entreetickets in een vreemde taal bemachtigen is verleden tijd! Neem plaats in de comfortabele touringbus en geniet van het Japanse landschap terwijl er in de tussentijd alles om je heen wordt geregeld! Onze groepsreizen hebben zo’n 48 unieke routes in Japan én Zuid-Korea en hebben al meer dan 1425 vertrekken!

De met-liefde-uitgestippelde routes zijn uniek en flexibel: zo kom je met de bus makkelijk bij authentieke dorpjes, moeilijk te bereiken gebieden en adembenemende uitzichten. Je krijgt dus niet alleen de highlights te zien, maar ook de verborgen schatten van Japan! Het mooiste is: je bepaalt zelf of je de hele route wilt afreizen of slechts een stuk (zelfs één dag is mogelijk!).

Je zult je geen dag vervelen, want de dagelijkse activiteiten zijn combinaties van bezienswaardigheden, interessante excursies, vrije tijd en uiteraard lunch en/of diner!

Ontmoet een internationaal reisgezelschap en leer reizigers uit andere Europese of Latijns-Amerikaanse landen kennen onder leiding van bekwame en getalenteerde tweetalige reisleiders (Engels/Spaans).

Plan je reis gerust, want wij garanderen 100% vertrek! Wacht niet langer of er wel voldoende aanmeldingen zijn en plan je reis op je gemak. Het vertrek is heel het jaar rond!

De groepsreizen zijn flexibel. Deel mee aan de hele reis of enkel een paar dagen: gewoon hoe het jou als beste uitkomt. Sluit je aan bij de reis na aankomst in Japan: een privétransfer staat je te wachten!
Reis je alleen? Geen probleem! Het is mogelijk om op een eenpersoonskamers te slapen of een twin room te delen met iemand van hetzelfde geslacht!

 

Talloze kortingen voor unieke reisgezelschappen! Kinderen, 65+’ers, herhalers of honeymooners krijgen korting!

Bekijk gauw onze unieke routes en bekijk de details op onze website. De nieuwste groepsreizen zijn momenteel in de maak!

tochigi_nikko_toshogu_shrine

Wonderen van Japan

15 Dagen vanaf 4490 EUR pp

Maiko in Gion

Modern en Traditioneel

9 Dagen vanaf 2480 EUR pp

Himeji castle

Midden en Noord-Japan

20 Dagen vanaf 5965 EUR pp

Hokkaido in summer

Noord-Japan en Hokkaido

10 Dagen vanaf 3090 EUR pp

aichi-nagoya-yakata

Van Tokyo naar Seoul

14 Dagen vanaf 3675 EUR pp

Bay Bridge

Japan en Zuid-Korea

12 Dagen vanaf 3105 EUR pp

haeinsa-temple1-720x410

Zuid-Korea: Busan en Seoul

5 Dagen vanaf 930 EUR pp

wakayama-kumanokodo-pilgrims-road-5

Pelgrimspad – Kumano Kodo

Ervaar de traditie van de Kumano Kodo – het pelgrimspad naar de Kumano Schrijn door de bossen en heuvels van de Kii Schiereiland ten zuiden van Kyoto.

The Yomeimon Gate, Nikko

Kort Traditioneel en Modern Japan

6 Dagen Tokyo, Kyoto en de Japanse Alpen voor 1795 EUR pp

winter sports in Niseko

Skiën in Niseko

Niseko is een beroemde skiresort in Japan, erg geliefd door skiërs en snowboarders. Naast lange pistes, poedersneeuw en talloze après-ski-plekken kent Niseko ook off-trail skiën. Niseko kent drie grote hoofdresort […]